Select your language

Logo EU sklad za regionalni razvoj

V podjetju TRANSPORTI BETORI d.o.o. se zavedamo pomembnosti pravice do zasebnosti. S podatki posameznikov zato ravnamo skrbno in odgovorno, pri obdelavi pa spoštujemo določila evropske Uredbe na področju varstva osebnih podatkov ter Zakona o varstvu osebnih podatkov. Vprašanja v zvezi z obdelovanjem podatkov nam lahko posredujete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je TRANSPORTI BETORI d.o.o., Martjanci 99 SI-9221 Martjanci, v nadaljevanju BETORI. BETORI zagotavlja, da osebne podatke kupcev, uporabnikov spletne strani betori.si in vse ostale podatke, zbrane v postopku obiska spletne strani ali spletnega povpraševanja ščiti pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdelujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ostalimi predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov. BETORI, kot upravljavec vaših osebnih podatkov, nekatere osebne podatke obdeluje le na podlagi vaše predhodne privolitve, med tem ko je obdelava nekaterih osebnih podatkov potrebna za izkazan zakonit interes upravljavca. Več si lahko preberete v nadaljevanju:

Zakonit interes

Nekatere vaše osebne podatke lahko obdelujemo na podlagi zakonitega interesa podjetja, kadar naši interesi prevladajo nad vašimi temeljnimi pravicami in svoboščinami. Na podlagi zakonitega interesa tako obdelujemo vaše podatke za namen razvoja in izboljšanja naših storitev, tehnično vzdrževanje spletnih strani, varovanja in zagotavljanja varnosti našega informacijskega sistema, zaupnih informacij, varnosti zaposlenih in premoženja družbe. Naš zakonit interes za obdelavo vaših podatkov je tudi obdelava podatkov z namenom preprečevanja goljufij in morebitnih kaznivih dejanj, reševanja morebitnih sporov in pritožb ter varovanja pravnih zahtevkov.

Podatke, ki jih obdelujemo na podlagi zakonitega interesa obdelujemo v okviru vaših upravičenih pričakovanj, ki jih imate v zvezi z obdelavo osebnih podatkov.

Soglasje

Če za obdelavo vaših podatkov nimamo druge ustrezne pravne podlage, moramo pred obdelavo podatkov za vsak posamezen namen pridobiti vaše soglasje. Tako na podlagi vašega soglasja vaše osebne podatke obdelujemo za namen priprave odgovora na vaše povpraševanja.

Zbiranje, uporaba in hramba osebnih podatkov

Skladno z načelom sorazmernosti, o vas zbiramo samo tiste podatke, ki jih potrebujemo za dosego namena, ki ga z obdelavo zasledujemo. V katerih primerih obdelujemo vaše osebne podatke, katere podatke ter za kakšne namene si preberite v nadaljevanju.

  • Ob povpraševanju preko kontaktnega obrazca na spletni strani

    V primeru, da pošljete povpraševanje, vaše podatke (ime in priimek, elektronski naslov, gsm številko) obdelujemo izključno za namen komunikacije v zvezi s povpraševanjem.

Čas hrambe podatkov

Vaše osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnitev namena, zaradi katerega se podatki obdelujejo. Po poteku tega časa vaše podatke zbrišemo, uničimo, blokiramo ali anonimiziramo.

V določenih primerih čas hrambe podatkov določa zakonodaja, zato se podatki hranijo tako dolgo, kolikor je to potrebno zaradi izpolnjevanja zakonskih obveznosti.

Podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vašega soglasja hranimo do preklica vašega soglasja oziroma do vaše zahteve za izbris podatkov.

Iznos podatkov v tretje države

Vaši podatki se obdelujejo le na območju znotraj Evropske unije in Evropskega gospodarskega prostora in se ne posredujejo v tretje države.

Pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov

V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, pravico do popravka in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, izbrisa, omejitve obdelave, pravico do prenosljivosti podatkov ter pravico do ugovora. Zahtevo za uveljavljanje omenjenih pravic lahko posredujete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kadar osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše privolitve imate tudi pravico, da kadarkoli začasno ali trajno prekličete svojo privolitev v obdelavo osebnih podatkov, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do preklica.

  • Pravica do dostopa do podatkov

    V okviru pravice do dostopa imate pravico od nas dobiti potrditev ali obdelujemo vaše osebne podatke, zahtevati dostop do podatkov, ki jih o vas obdelujemo in dobiti informacije o tem za katere namene se podatki obdelujejo, katere vrste osebnih podatkov, kdo so morebitni uporabniki, koliko časa jih hranimo, v primeru, da smo podatke dobili od druge osebe, tudi podatek o viru podatkov, ter podatek o avtomatiziranemu sprejemanju odločitev.

  • Pravica do popravka

    V primeru, da so podatki, ki jih o vas obdelujemo, netočni ali nepopolni, imate pravico zahtevati popravek oziroma dopolnitev podatkov.

  • Pravica do izbrisa

    V določenih primerih imate pravico doseči, da zbrišemo vaše podatke. To lahko dosežete v naslednjih primerih:

    • Kadar podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani.
    • Kadar prekličete privolitev v obdelavo podatkov in za obdelavo podatkov ne obstaja nobena druga pravna podlaga.
    • Kadar ste uveljavili pravico do ugovora obdelavi osebnih podatkov, ki jih obdelujemo na podlagi zakonitega interesa.
    • V primeru nezakonite obdelave osebnih podatkov.
  • Pravica do omejitve obdelave

    V zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov imate tudi pravico, da zahtevate omejitev obdelave osebnih podatkov, v okviru katere začasno prenehamo z obdelavo vaših osebnih podatkov če:

    • Oporekate točnosti podatkov.
    • Je obdelava nezakonita ter namesto izbrisa podatkov zahtevate omejitev uporabe podatkov.
    • Podatkov za namene obdelave več ne potrebujemo, jih pa potrebujete vi za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.
    • Ste vložili ugovor v zvezi z obdelavo podatkov.
  • Pravica do pritožbe

    Če menite, da z obdelavo osebnih podatkov kršimo določila na področju varstva osebnih podatkov, imate pravico vložiti tudi pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu na naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., telefon: 012309730, spletna stran: www.ip-rs.si.

  • Avtomatizirano sprejemanje odločitev in profiliranje

    Vaši osebni podatki niso predmet avtomatiziranega sprejemanja odločitev, prav tako pa tudi niso predmet oblikovanja profilov.

  • Drugi uporabniki osebnih podatkov

    V določenih primerih in izključno ob izkazani ustrezni pravni podlagi, se lahko vaši podatki razkrijejo tudi tretjim osebam.

    Vaše osebne podatke lahko tako v primerih, ki so določeni s predpisi, posredujemo javnim organom, če je to potrebno za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti ali pa opravljanje njihovih uradnih dolžnosti, kot so policija, sodišče, davčni organi in drugi.

    Za dosego zgoraj navedenih namenov obdelave podatkov so lahko vaši podatki razkriti tudi našim pogodbenim obdelovalcem, ki v našem imenu in pod našimi navodili obdelujejo vaše osebne podatke. To so npr. vzdrževalci programov in strežnikov ter ponudniki oblačnih storitev, kjer se hranijo vaši podatki, itd.). Pogodbeni obdelovalci vaših osebnih podatkov ne bodo uporabljali za svoje namene ali jih brez našega soglasja posredovali tretjim osebam. Zagotavljamo vam, da v okviru obdelave osebnih podatkov sodelujemo izključno z zaupanja vrednimi partnerji, ki bodo vaše podatke obdelovali le z najvišjo stopnjo varnosti.

  • Viri pridobivanja osebnih podatkov

    Podatke, ki jih o vas obdelujemo, posredujete vi sami.

  • Tehnični in organizacijski ukrepi za varovanje vaših osebnih podatkov

    BETORI zagotavlja ustrezne tehnične, organizacijske in logično-tehnične postopke in ukrepe za varovanje osebnih podatkov. Za zagotavljanje ustrezne ravni varovanja vaših osebnih podatkov BETORI izvaja naslednje ukrepe:

    • Varuje aplikativno programsko opremo, s katero se obdelujejo osebni podatki,
    • Preprečuje nepooblaščen dostop do osebnih podatkov pri njihovem prenosu, vključno s prenosom po telekomunikacijskih omrežjih,
    • Zagotavlja učinkovit način blokiranja, uničenja, izbrisa ali anonimiziranja osebnih podatkov,
    • Omogoča poznejše ugotavljanje, kdaj so bili posamezni podatki vneseni v zbirko osebnih podatkov, uporabljeni ali drugače obdelani in kdo je to storil.

    Skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov BETORI uporablja tudi metode psevdonimizacije in šifriranja zbirk osebnih podatkov, zagotavlja stalno zaupnost, celovitost, dostopnost in odpornost sistemov za obdelavo podatkov ter omogoča dostop in razpoložljivost osebnih podatkov v primeru fizičnega ali tehničnega incidenta.

TRANSPORTI BETORI d.o.o.

Martjanci 99
SI-9221 Martjanci

070 277 217

info@betori.si

Delovni čas

Delovni čas pisarne:

PON. - PET.: 07 - 15ure

SOB., NED.: ZAPRTO

PRAZNIKI: ZAPRTO

Copyright © 2010 - 2022 TRANSPORTI BETORI d.o.o. , Vse pravice pridržane.

Izdelava spletnih strani FLIBO d.o.o.